Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli oflaz ise buna destelı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek peşışını getirmektedir.

Yangından korunmayla ilgili tuzakınacak önlemler beyninde yaşamsal ögönen nâkil tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile makro binalarda olması kişilerin kişi kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Hassaten, astım ve bronşit kabil solunum yolu emrazıyla birliklı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Çıkış mesafelerinin kapıdan düzenındığı bina tasarruf sınıflarında, bir koridor yürekindeki 2 yangın merdiveni arasındaki resmiyet, yağmurlama sistemi sıfır yapılarda koridor uzunluğunun nimsından ve yağmurlama sistemi olan binalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen strüktürlabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve durum kaybının daha az olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yangın ve evgin konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu sektör temelı modellerde normal kapı koluna nüsha. 

Yangın merdiveni kapıları çoğunlukla alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve ivedili durumlarda kolay açılabilecek şekilde tasarlanır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tam kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çkızılışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı üzere ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin çıkmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların amelî tahliye olmalarını esenlar.

Turfa dokumalarda ve yangın merdiveni kayranı ancak olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına olanak vermektedir. 

Z tipi yangın merdivenleri ova kollu diye tabir edilen yangın merdivenleridir. Yüksek strüktürlarda ani durumlarda insanların hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyelerine imkân sağlayan en sağlam yangın merdivenidir.

Yangın merdivenleri yeğin aydınlatılmalı ve şayan fiilaretlemelerle belirtilmelidir. Acil durumda insanoğluın merdivenleri çabucak bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page